Over Lies

Mijn naam is Lies Braakman en ik ben professioneel pianiste, zowel uitvoerend als docerend. Ik behaalde mijn bachelordiploma aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen en studeerde daarna verder aan de Guildhall School of Music and Drama in Londen. Nadat ik daar in 2015 mijn masterdiploma haalde verhuisde ik naar Amsterdam en sindsdien geef ik les in mijn studio in Bos en Lommer.

In korte tijd heb ik veel ervaring in lesgeven opgedaan. Mijn leerlingen verschillen in leeftijd van 3 tot 65+, zijn beginnend tot gevorderd, en hebben allemaal hun eigen talenten en obstakels. Ik vind het fantastisch om samen met mijn leerlingen die obstakels te overwinnen zodat hun talenten naar boven kunnen komen!
Ik geef klassiek pianoles. Dat wil zeggen, ik kan je helpen met elke soort muziek – klassiek, pop, licht, jazz – zo lang het maar uitgeschreven is in noten. Ook voor gehoortraining en muziektheorie ben je bij mij aan het goede adres. Ik maak graag gebruik van pianomethodes, maar ik pas het materiaal altijd aan de behoeftes van mijn leerlingen aan.

Er zijn verschillende lespakketten mogelijk, van jaarcontracten tot losse lessen. Er zit vast een pakket bij dat bij jou past! Als je nog vragen hebt, dan kun je gebruik maken van het contactformulier op deze pagina. Hopelijk zie ik je snel voor pianoles in Amsterdam West!

Op het moment zijn er geen plekken beschikbaar in mijn lespraktijk. Stuur me een berichtje als je interesse hebt om op de wachtlijst geplaatst te worden! 

Wil je meer over mij als uitvoerend musicus weten? Neem dan een kijkje op mijn website: www.liesbraakman.com

copyright: Rah Petherbridge